Conferinta Anuala Fischer International

Conferinta Anuala Fischer International se desfasoara anul acesta in perioada 1-2 septembrie 2023, la hotelul Radisson Blu din Bucuresti.
Conferinta Anuala Fischer International

Conferinta Anuala Fischer International este un eveniment emblematic, cu o traditie impresionanta in domeniul educatiei. Organizata in fiecare an in luna septembrie, la inceputul anului scolar, conferinta ajunge anul acesta la o noua borna importanta, fiind asteptata cu entuziasm atat de profesori dornici sa se perfectioneze, cat si de parinti preocupati sa fie la curent cu cele mai recente tendinte globale in educatie.

Ajunsa la cea de a XVI-a editie, conferinta Fischer International, nu mai reprezinta doar o platforma de dezvoltare pentru profesorii de limba engleza, ci si pentru cei din alte discipline. Evenimentul este organizat de catre Fischer International, in parteneriat educational cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Anul acesta tema conferintei este: „Impactul Inteligentei Artificiale (AI) asupra educatiei si regandirea rolului acesteia in era digitala”. O tema complexa care ridica numeroase provocari. In mijlocul transformarilor digitale, apare preocuparea cu privire la protectia datelor personale si securitatea cibernetica. In plus, in implementarea Inteligentei Artificiale in educatie, trebuie sa fim atenti sa mentinem interactiunea umana autentica, esentiala pentru dezvoltarea emotionala si sociala a elevilor.

Un eveniment cu o viziune inovatoare, Conferinta Fischer International va fi desfasurata in format hibrid, combinand prezenta fizica la prestigiosul hotel Radisson Blu din Bucuresti cu accesul online pentru profesorii din Romania si din intreaga lume. Aceasta abordare unica isi propune sa ofere oportunitati egale de invatare si dezvoltare profesionala, incurajand participarea unui numar cat mai mare de educatori pasionati.

La fiecare editie, conferinta abordeaza teme esentiale din domeniul educatiei si predarii, oferind un mediu stimulativ pentru dezvoltarea abilitatilor si competentelor lingvistice. Descoperim impreuna metode eficiente pentru a starni curiozitatea elevilor, adaptate nevoilor lor individuale si cerintelor lumii contemporane. Participantii se bucura de sesiuni de prezentare dinamice si interactive, care promoveaza schimbul de idei, experiente si cunostinte, incurajand intrebarile importante.

Unul dintre principalele atuuri ale conferintei este prezenta autorilor si trainerilor cu nume sonore in domeniul educatiei, experti cu zeci de ani de experienta in proiecte remarcabile. Acestia aduc un plus de valoare editiilor precedente, inspirand si provocand participantii sa exploreze noi orizonturi in predare si invatare.

Conferinta Fischer International beneficiaza de sprijinul prestigioaselor edituri partenere, precum Cambridge University Press, National Geographic Learning, Oxford University Press, Penguin Random House si Collins ELT. Prin colaborarea cu aceste edituri de referinta, evenimentul pune la dispozitia participantilor resurse academice de inalta calitate, facilitand astfel dezvoltarea continua a practicilor educationale.

Interesul comunitatii profesorilor din Romania pentru acest eveniment nu inceteaza sa creasca. La editia din 2022, peste 1.600 de profesori au participat atat in format fizic cat si in format online. Pentru aceasta editie, anticipam cu nerabdare prezenta a 500 de participanti in sala de conferinta, si a peste 2.000 de profesori online, dornici sa faca parte din aceasta experienta exceptionala.

Conferinta Fischer International reprezinta fereastra catre excelenta educatiei, un prilej de a calatori in lumea cunoasterii si de a explora noi perspective in invatare si predare.

Va invitam sa fiti alaturi de noi si in aceasta toamna si sa va alaturati comunitatii noastre de educatori extraordinari.

Detalii si inscrieri: conferinta.fischerhub.ro

Comentarii

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa