Folosiți-vă de avantajele cardului "prima de carieră didactică" la Fischer International!

Folosiți-vă de avantajele cardului "prima de carieră didactică" la Fischer International!

Profesorii au acum o nouă oportunitate de a-și îmbogăți resursele educaționale!

Cu cardul "prima de carieră didactică", oferit de Ministerul Educației, puteți accesa o gamă diversificată de cărți de specialitate la Fischer International, atât online (cartiengleza.ro), cât și direct, din librăria noastră din București (bd. Lascar Catargiu, nr. 14) sau la numarul de telefon: 0755.048.883.

Beneficii excepționale la Fischer International:

Gama variată de cărți de specialitate: de la manuale pentru toate nivelurile de vârstă și de limbă, până la cărți de gramatică, vocabular, teste practice, dezvoltare a abilităților, metodică și multe altele.

Oferte speciale pentru utilizatorii cardului "prima de carieră didactică": clienții noștri, care folosesc acest card pentru achiziționarea de materiale educaționale primesc o reducere convertită în cărți.

Partener acreditat: Fischer International este partener acreditat al programului "prima de carieră didactică" și se află pe lista de comercianți acreditați, conform cerințelor Ministerului Educației.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a beneficia de aceste avantaje, nu ezitați să ne contactați la adresa de email fedu@fedu.ro sau la numărul de telefon 0755-048.883. Puteți, de asemenea, să vizitați direct site-ul nostru, cartiengleza.ro, pentru a explora întreaga noastră selecție de cărți și resurse educaționale.

Ce sunt cardurile "prima de carieră didactică"?

Aceste carduri sunt acordate personalului didactic și auxiliar, oferindu-le o primă de 1.500 de lei, pe care o pot utiliza pentru diverse categorii de cheltuieli legate de activitatea lor profesională. Acest lucru include cheltuieli pentru cărți de specialitate, echipamente IT, cursuri de pregătire profesională și alte nevoi didactice individuale.

Este momentul perfect să profitați de aceste resurse și să vă îmbunătățiți experiența de învățare!

Alegeți Fischer Internațional și descoperiți un univers vast de posibilități educaționale!

Comentarii

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa