Nu rata cea de-a patra editie a concursului de lectura Fischer International Reading Race!

Cu bucurie si foarte mult entuziasm, primavara aceasta am lansat cea de-a patra editie a competitiei de lectura Fischer International Reading Race, care se va desfasura in perioada 1 martie – 18 iunie 2021.

Nu rata cea de-a patra editie a concursului de lectura Fischer International Reading Race!

Ce ne determina sa ne implicam cu atata pasiune intr-o o cursa a lecturii? 

Faptul ca pentru noi, echipa Fischer International, Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunţa.”*

De ce este diferit acest concurs? 

Acest concurs este diferit pentru ca ii incurajeaza pe copii sa citeasca ghidandu-i spre carti de calitate, de la edituri internationale de prestigiu. Concursul se adreseaza tuturor gusturilor propunand pachete de lectura variate care includ atat titluri moderne, cat si clasice, fictiune si non-fictiune, carti in format tiparit sau digital. O alta caracteristica importanta a acestui concurs, care il face diferit si cu care ne mandrim in calitate de organizatori, este aceea ca toti elevii care parcurg etapele competitiei, dar si toti profesorii implicati sunt recompensati cu premii atractive. In plus, cele mai interesante portofolii, scolile cu cei mai multi elevi inscrisi si profesorii cu cei mai creativi elevi vor fi intra in cursa pentru premiile speciale ale concursului.

In cadrul acestui concurs pot participa elevi cu varsta cuprinsa intre 6-18 ani, indiferent de nivelul de cunostinte, deoarece pachetele de lectura propuse acopera toate nivelurile de limba engleza (A1-C2).

Conditiile pe care elevii inscrisi in concurs trebuie sa le indeplineasca pentru a fi premiati sunt urmatoarele:

  1. Elevii trebuie sa isi aleaga si sa citeasca cel putin un pachet din catalogul Reading Race – click aici

  2. Elevii trebuie sa completeze portofoliul pentru toate titlurile incluse in pachet – click aici

  3. Elevii trebuie sa trimita portofoliul pana la data de 3 iunie 2021.

Care sunt rezultatele pe care ni le dorim? 

In primul rand, ne dorim ca lectura de placere sa redevina o preocupare constanta a elevilor, sa contribuim la formarea unei noi generatii de cititori si sa venim in sprijinul elevilor cu lecturi care sa fie in concordanta cu orizontul lor de asteptare si care sa le dezvolte gandirea, creativitatea si spiritul critic. Ne dorim ca prin acest concurs sa le cultivam entuziasmul si motivatia de a citi, sa ii implicam pe elevi si sa le stimulam interesul.

Vrem sa te rasplatim!

Apreciem interesul si efortul tuturor cititorilor nostri, de aceea premiem absolut toti participantii, profesori și elevi, care parcurg toate etapele competitiei.

Pe langa premiile generale acordate tuturor participantilor, editia a patra a concursului ii va recompensa pe cititori si cu premii speciale constand in: tabere pentru elevi, cursuri de limba engleza si abonamente la o biblioteca digitala cu peste 200 de carti in limba engleza. De asemenea, profesorii cu cei mai mulți elevi inscrisi in concurs vor beneficia de cursuri de dezvoltare profesionala, oferite de Cambridge University Press, acces gratuit la conferinta Fischer International din luna septembrie, coduri online si materiale de la editura National Geographic Learning. Trei dintre școlile cu cei mai mulți participanți vor primi o sponsorizare de 100 de cărți pentru biblioteca școlii precum și discount-uri la examenele Cambridge, organizate de Centrul Eurognosi.

Intra in concurs si arata-ne ca esti cel mai ambitios cititor!

Afla mai multe detalii despre competitie aici.

Descarca catalogul competitiei aici.

Plaseaza o comanda aici.

*Fernando Savater, eseist, profesor de filozofie si filozof spaniol contemporan

Comentarii

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa