Resurse digitale pentru predarea la distanta

Pentru a veni in sprijinul tuturor profesorilor care, in aceasta perioada, sunt nevoiti sa se adapteze la predarea la distanta, vom crea o serie de prezentari prin care vom incerca sa facem mai usoara tranzitia catre online.

Resurse digitale pentru predarea la distanta

Intelegem ca trecerea de la orele tinute fata in fata la cele online a fost brusca si neasteptata si v-ati aflat, dintr-o data, in situatia de a va adapta foarte rapid la aceasta situatie, cautand platforme si continut potrivit pentru predarea la distanta.

Dorim sa ne exprimam aprecierea pentru munca pe care ati depus-o si rapiditatea cu care ati gasit solutii pentru ca procesul de predare-invatare sa fie afectat cat mai putin de aceste schimbari.

Informatiile pe care le vom prezenta in continuare se adreseaza profesorilor de limba engleza din Romania, care doresc sa foloseasca in continuare, in procesul predarii la distanta, manualul pe care l-au achizitionat pentru anul scolar 2019 – 2020.

Este important, atat pentru elevii dumneavoastra, cat si pentru dumneavoastra ca profesor, sa puteti lucra in continuare dupa manualul cu care elevii s-au obisnuit si pe baza caruia v-ati facut facut planificarea si v-ati stabilit ritmul de lucru.

Prin intermediul nostru, puteti accesa materialele editurilor partenere din portofoliul Fischer International: Cambridge University Press (titluri internationale), National Geographic Learning, Oxford University Press, Hamilton House Publishers si Global ELT.

RESURSE DIGITALE PENTRU PREDAREA LA DISTANTA

1. Manualul in format digital

Manualele digitale pe care vi le putem pune la dispozitie sunt potrivite pentru predarea la distanta pe platforme precum Skype, Zoom etc. In acest mod, veti putea arata elevilor propriul ecran pe care veti proiecta atat versiunea digitala a manualului, cat si resursele audio si video, dupa caz.

2. Platforme pentru evaluarea / exersarea cunostintelor

Pentru evaluarea sau pentru exersarea cunostintelor, exista platforme speciale, puse la dispozitie de editurile partenere, cu ajutorul carora va puteti crea clasele virtuale interactive. Accesarea acestor platforme difera de la o editura la alta sau de la un manual la altul. Pentru anumite serii, codul de acces se afla in manual sau in caiet, pentru alte serii, numai in aceasta perioada, codurile vor fi trimise de catre edituri impreuna cu manualul digital.

Informatii utile:

Manualul in format digital:

1. Profesorul completeaza formularul de aici;
2. Fischer proceseaza informatiile primite si transmite solicitarea editurii;
3. Editura revine cu solutia digitala;
4. Fischer personalizeaza solutia, o transmite profesorului si ofera suport tehnic pentru aplicarea ei;
5. Profesorul aplica solutia.

In cazul in care doriti sa revedeti prezentarea video Resurse digitale pentru predarea la distanta, o puteti accesa mai jos.

Dorim sa va asiguram ca, pe parcursul acestei perioade, va vom fi alaturi oferindu-va tot suportul necesar.

In cazul in care va putem fi de folos cu mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic (0755/048886), prin email (fedu@fedu.ro), pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/cartiengleza.ro.

Comentarii

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa