Scoala de vara in limba engleza in Georgia!

Scoala de vara in limba engleza in Georgia!

Oportunitate incredibila pentru copii si adolescenti!
Scoala de vara in limba engleza in Georgia!

Ca profesori, noi stim ca cel mai usor se invata limba engleza prin metoda imersiunii, si anume: traiesti, vorbesti, citesti, asculti muzica, radio, conversezi doar in limba engleza. Fischer English Hub are bucuria sa anunte parintii din Romania ca organizam o astfel de tabara in Georgia, in parteneriat cu centrul local English Book Education.  

Intrucat aceasta se desfasoara strict in limba engleza, ea este o oportunitate pentru copiii de 9-17 ani sa invete engleza la standarde internationale, intr-un mediu international. Se pot astfel socializa cu tineri de varsta lor din intreaga lume într-un mediu cu diferite culturi. Ea este ideala pentru copiii care vor sa practice limba engleza la un standard international, la fel ca si in Marea Britanie, fara sa calatoreasca pana acolo, asta pentru ca profesorii care predau sunt nativi. Vor afla astfel mai multe despre o zona cu o mostenire culturala unica, peisaje incredibile si faimoasa pentru mancare si traditii.

Celor 20 de ore de limba engleza pe saptamana, toate energice si antrenante, se adauga alte 10 ore de activitati extracuriculare, care se axeaza in principal pe dezvoltarea abilitatilor de citit, scris, vorbit si ascultat.

O parte deosebit de utila a intregii experiente este faptul ca multe dintre activitati presupun munca in echipa si activitati interactive, lucru care ii ajuta sa fie mai cooperanti, sa se distreze si sa isi faca prieteni in acelasi timp.  Vor fi de asemenea petreceri organizate la inceputul taberei si la sfarsit, cursuri de orientare in campus si certificate de absolvire eliberate la sfarsitul taberei de catre British University in Georgia in timpul unei festivitati de premiere.

Va invitam sa accesati site-ul Summer School (click aici) pentru a gasi mai multe informatii legate de cursuri, echipa, locatia fantastica, si cazare.

Daca v-ati decis, dati-ne de stire. Va fi o deosebita placere sa va oferim mai multe detalii legate de English Summer School din Georgia.

Contactati-ne la telefon, 0755-048883 sau prin email, la fedu@fedu.ro.

Comentarii

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa