Cărţi

0 titluri

Lista Tabel

1-10 din 36

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Complete English: Spelling, Writing, Grammar And Punctuation
  55,00 RON

  3 carti intr-una: ofera toata informatia de care au nevoie cursantii pentru a folosi corect ortografia, gramatica, punctuatia si in general scrierea limbii engleze.

 2. Conversation
  55,00 RON

  Continuarea cartii omonime cu numarul 1, acest volum de Conversatie a fost conceput special pentru studenti de nivel intermediar care trebuie sa foloseasca limba engleza cu incredere si cu succes in situatii cotidiene, la munca, in calatorie sau la scoala.

 3. Conversation
  55,00 RON

  Una dintre cele 2 carti de conversatie de nivel consecutiv, conceputa pentru cei ce doresc sa comunice cu incredere la locul de munca, atunci cand calatoresc sau cand merg la studii.

 4. English Idioms
  55,00 RON

  Cuprinzator si indispensabil, acest ghid va ajuta sa dati de capat limbii engleze contemporane si sa deveniti expert in comunicare.

 5. English Spelling
  55,00 RON

  Collins Easy Learning Spelling este recomandata oricui doreste sa isi imbunatateasca ortografia si sa scrie mai corect si impresionant.

 6. English Verbs
  55,00 RON

  Explicatii clare si concise ale sistemelor verbale englezesti.

 7. English Vocabulary
  55,00 RON

  O carte de referinta pentru elevi si profesori si ideala atat pentru predare la clasa, cat si pentru studiul individual.

 8. Grammar and Punctuation
  55,00 RON

  Un ghid accesibil al gramaticii si punctuatiei limbii engleze.

 9. How to Use English
  55,00 RON

  Aceasta carte este ideala pentru cei ce doresc sa isi imbunatateasca engleza pentru locul de munca, pentru studii sau pentru calatorii.

 10. Writing
  55,00 RON

  Cu explicatii clare si concise vizand totul de la elementara structura a propozitiei si pana la redactarea de CV-uri, scrisori si eseuri, aceasta carte este un ghid indispensabil celor ce studiaza limba engleza.

Lista Tabel

1-10 din 36

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa