Cărţi

0 titluri

Lista Tabel

1-10 din 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. English Learner's Dictionary
  29,00 RON

  Un nou dictionar de la Cobuild pentru vorbitorii de romana care folosesc limba engleza.

 2. Collins Primary Learner'S English Dictionary
  46,00 RON

  Un dictionar ilustrat, conceput special pentru copii cu varsta incepand de la 7 ani, a caror limba materna nu este engleza.

 3. Dictionary of Idioms
  69,00 RON

  Acest dictionar ofera definitii clare si concise si explica modul in care ar trebui folosite idiomurile.

 4. Dictionary of Phrasal Verbs
  69,00 RON

  Dictionarul ofera toata informatia necesara pentru a intelege cele mai comune verbe cu particula din engleza si pentru a le utiliza corect.

 5. Dictionary of International Relations
  83,00 RON

  Cu multe referinte incrucisate si cu bibliografie selectata, aceasta privire de ansamblu cuprinzatoare asupra relatiilor internationale contemporane contine peste 700 de definitii incluzand intrari referitoare la idei, organizatii si evenimente, termeni specializati si termeni pentru situatii recente care au afectat in mod major relatiile internationale ulterioare razboiului rece.

 6. Dictionary of Marketing
  83,00 RON

  The Penguin Dictionary of Marketing este singurul de felul acesta sau intr-un singur volum, cu sectiuni intregi, dedicate termenilor internationali si care se adreseaza unui public global.

 7. Dictionary of Media Studies
  83,00 RON

  Scris de doi experti de renume in domeniu, The Penguin Dictionary of Media Studies ofera o panorama clara asupra acestui domeniu extins, acoperind mass-media scrisa, digitala si audio-vizuala, precum si teoriile, tehnicile si figurile proeminente din bransa.

 8. Dictionary of Philosophy
  83,00 RON

  Un dictionar lamuritor, la care au contribuit peste 100 de filosofi de renume.

 9. Dictionary of Accounting
  83,00 RON

  Mii de articole succinte acoperind fiecare aspect al contabilitatii, de la finante la lege, via impozite, audit si managementul contabilitatii. Acopera in totalitate si in detaliu termenii utililizati in Standardele Internationale de Contabilitate.

 10. Dictionary of Economics
  83,00 RON

  Aceasta editie a fost complet revizuita si adusa la zi, incluzand acei termeni care au devenit atat de familiari de cand a inceput recesiunea globala, dar al caror inteles ne scapa tuturor.

Lista Tabel

1-10 din 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa