Examen - Dezvoltarea abilităților

61 titluri

Lista Tabel

1-10 din 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Collins Grammar For IELTS (5.0-6+)
  85,00 RON

  Curs de pregatire individuala pentru examenul IELTS, modulul academic, pentru cei ce doresc sa obtina un punctaj mai mare de 6.

 2. Collins IELTS Skills: Listening
  85,00 RON

  Collins Listening for IELTS a fost creata special pentru cei care se pregatesc sa dea testul IELTS si trebuie sa demonstreze o abilitate reala de comunicare in limba engleza fie pentru a urma studii in engleza, fie pentru locul de munca.

 3. Collins IELTS Skills: Reading
  85,00 RON

  Collins Reading for IELTS a fost creata special pentru cei ce se pregatesc sa dea testul IELTS si trebuie sa demonstreze o abilitate reala de comunicare in limba engleza fie pentru a urma studii in engleza, fie pentru locul de munca.

 4. Collins IELTS Skills: Speaking
  85,00 RON

  Collins Speaking for IELTS a fost creata special pentru cei ce se pregatesc sa dea testul IELTS si trebuie sa demonstreze o abilitate reala de comunicare in limba engleza fie pentru a urma studii in engleza, fie pentru locul de munca.

 5. Collins IELTS Skills: Writing
  85,00 RON

  Cartea se concentreza asupra testului academic.

 6. Get Ready For IELTS Listening
  85,00 RON

  Curs de pregatire individuala pentru examenul IELTS, pentru cei ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele pentru proba de auditie (listening).

 7. Get Ready For IELTS Reading
  85,00 RON

  Curs de pregatire individuala pentru examenul IELTS, pentru cei ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele pentru proba de citit (reading).

 8. Get Ready For IELTS Speaking
  85,00 RON

  Curs de pregatire individuala pentru examenul IELTS, pentru cei ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele pentru proba de vorbire (speaking).

 9. Get Ready For IELTS Writing
  85,00 RON

  Curs de pregatire individuala pentru examenul IELTS, pentru cei ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele pentru proba de scriere (writing).

 10. Listening For IELTS (Band 5-6.5)
  85,00 RON

  Un material ideal pentru pregatirea examenului IELTS care poate fi folosit individual sau impreuna cu un curs de invatare.

Lista Tabel

1-10 din 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa