Literatură

Literatură

530 titluri

Opere complete in limba engleza, din literatura engleza, dar si din literatura mondiala, traduse in limba engleza.

Lista Tabel

11-20 din 454

 1. Pride And Prejudice
  18,00 RON

  Familia Bennet are cinci fiice al caror singur viitor este casnicia.

 2. Robinson Crusoe
  18,00 RON

  Robinson Crusoe a starnit imaginatia multor cititori cu aventura omului care a supravietuit pe o insula pustie, departe de civilizatie.

 3. Sense and Sensibility
  18,00 RON

  Deposedate in mod inechitabil de catre doamna si domnul John Dashwood de mostenirea cuvenita, Elinor si Marianne Dashwood impreuna cu mama lor se gasesc dintr-o data intr-o situatie nu tocmai grozava.

 4. The Adventures of Tom Sawyer
  18,00 RON

  Unul dintre cele mai populare romane americane ale secolului al XIX-lea, The Adventures of Tom Sawyer evoca inocenta perena, slaveste actele de eroism si cavalerism spontan fiind un omagiu inegalabil adus copilariei.

 5. The Great Gatsby
  18,00 RON

  Si totusi, printre multimea de oaspeti, starlete si chelneri purtand pahare de sampanie, gazda petrecerii ramane singuratica si instrainata.

 6. The Importance Of Being Earnest And Other Plays
  18,00 RON

  Un favorit universal, The Importance of Being Earnest afiseaza geniul teatral al lui Oscar Wilde la cea mai buna scara.

 7. The Picture Of Dorian Gray
  18,00 RON

  O poveste despre rau, depravare si scandal, singurul roman al lui Oscar Wilde, spune povestea lui Dorian Grey, un barbat frumos, dar corupt.

 8. Treasure Island
  18,00 RON

  Treasure Island este o poveste cu pirati, harti, comori si naufragii care poate fi considerata cea mai buna carte de aventuri, scrisa vreodata.

 9. Wuthering Heights
  18,00 RON

  Wuthering Heights este povestea iubirii dintre Cathernine Earnshaw si Heathcliff, un baietel orfan adoptat de tatal ei si adus la conac de cand erau mici.

 10. 20,000 Leagues Under the Sea
  18,00 RON

  Dr Aronnax, reputat om de stiinta francez, porneste intr-o expeditie ce are ca scop prinderea unui enigmatic monstru marin pentru ca in cele din urma sa il descopere in locul acestuia pe Nautilus, o lume plutitoare autosuficienta, construita de capitanul sau la fel de enigmatic, Nemo.

Lista Tabel

11-20 din 454

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa