Cautare in catalog

 • Serie: Children's Classics

Lista Tabel

1-10 din 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Rip Van Winkle, The Legend of Sleepy Hollow & Other Stories
  19,00 RON

  Volumul contine povestirile Rip Van Winkle, The Legend of Sleepy Hollow, The Spectre Bridegroom, The Pride of the Village si Mountjoy.

 2. Moonfleet
  19,00 RON

  Moonfleet incepe ca un roman misterios de aventuri, povestea unor afaceri clandestine desfasurate printre stancile, pesterile si vaile din Dorset.

 3. Fairy Tales
  19,00 RON

  Contine povestile The Sleeping Beauty in the Wood, Puss in Boots, Little Tom Thumb, The Fairies, Ricky of the Tuft, Cinderella, Little Red Riding Hood, Blue Bird, The Ridiculous Wishes, Donkey Skin, Patient Griselda, Beauty and the Beast.

 4. Railway Children
  19,00 RON

  Cand tatal lor dispare intr-un mod misterios, Roberta, Peter and Phyllis impreuna cu mama lor se muta din Londra intr-o casuta la tara.

 5. Children of The New Forest
  19,00 RON

  Regalistii se razboiesc cu republicanii in vremurile tulburi a razboiului civil englezesc oferind cadrul acestei povesti clasice a patru copii orfani care se confrunta cu necazurile, cu provocarea supravietuirii in padure, cu reconcilierea si in cele din urma iertarea.

 6. Swiss Family Robinson
  19,00 RON

  Aceasta este povestea unei familii naufragiate pe o insula pustie, care descopera cu bucurie minunile naturii si ramane unita prin toate incercarile prin care trebuie sa treaca.

 7. Alice's Adventures in Wonderland & Through the Looking Glass
  19,00 RON

  Clasica poveste a extraordinarelor aventuri ale lui Alice in tara minunilor scrisa de Lewis Carroll este plina de evenimente ciudate si bizare si de personaje memorabile.

 8. Wind in The Willows
  19,00 RON

  Povestea aventurilor lui Sobol, ale Cartitei, Bursucului si Broscoiului au incantat generatii de copii si adulti deopotriva.

 9. Five Children and It
  19,00 RON

  Pe cand explorau imprejurimile casei lor de vacanta, cinci copii gasesc un spiridus intr-o groapa cu pietre.

 10. Mother Goose
  19,00 RON

  Sub denumirea Mother Goose s-au adunat poezii si povesti vechi de sute de ani, iar aceasta colectie a fost compilata si ilustrata de celebrul desenator Arthur Rackham.

Lista Tabel

1-10 din 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa