William Shakespeare

William Shakespeare

21 titluri

Lista Tabel

1-10 din 21

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. King Lear
  19,00 RON

  Cand regele Lear abdica si isi imparte imparatia celor trei fiice ale sale, el incalca atat legea sangelui, cat si legea statului.

 2. Henry IV - Parts 1 & 2
  19,00 RON

  Aceasta piesa istorica este plina de viata in interactiunea sa cu intriga politica si comedia vagabonda, subtila in legaturile dintre statalitatea inalta si cea slaba, exuberanta in gama ei de personaje vii si memorabila in preocuparea ei tematica.

 3. Henry V
  19,00 RON

  Henry V este cea mai faimoasa si mai inspiranta piesa istorica a lui Shakespeare.

 4. Othello
  19,00 RON

  Unul dintre cele mai reusite personaje ale lui Shakespeare, Iago isi propune sa il convinga pe Othello de infidelitatea sotiei sale vizavi de Cassio.

 5. Antony and Cleopatra
  19,00 RON

  Una dintre cele mai bune tragedii ale lui Shakespeare, Antoniu si Cleopatra este o drama spectaculoasa care acopera un registru tematic vast de la dragoste la razboi, de la pasiune la politica.

 6. Measure for Measure
  19,00 RON

  Desi Masura pentru masura sfarseste ca o comedie cu impacari, iertari si casatorii, este totusi considerata una dintre piesele problematice ale lui Shakespeare.

 7. Is This A Dagger Which I See Before Me?
  6,00 RON

  Una dintre cele 46 de carti noi din seria Little Black Classics, care sarbatoreste primul Penguin Classic în 1946.

 8. Hamlet
  19,00 RON

  Un tanar print se intalneste cu stafia tatalui sau care ii dezvaluie ca a fost ucis de propriul sau frate, acum sotul vaduvei sale.

 9. Macbeth
  19,00 RON

  Incurajat de propria sa sotie si de profetiile unor vrajitoare, Macbeth, un razboinic de vita nobila, il omoara pe regele Duncan si ii ia tronul.

 10. Tempest
  19,00 RON

  Deposedat de ducatul si titlurile sale din Milano, Prospero si fiica sa iau in stapanire insula pe care au naufragiat in urma unei furtuni.

Lista Tabel

1-10 din 21

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa