De ce sa alegi simularea cu Fischer International si Centrul Eurognosi?

 • Este o simulare reala deoarece centrul Eurognosi este o institutie autorizata* si respecta intocmai conditiile de examen;
 • Supraveghetorii desemnati pentru simularile de examen sunt profesori evaluatori acreditati de centrul Eurognosi;
 • Veti economisi bani deoarece aceasta simulare de examen ofera raspunsuri exacte despre nivelul de pregatire;
 • Rezultatele sunt trimise in termen de 72 de ore de la data sustinerii simularii;
 • Testele utilizate in cadrul simularilor sunt teste reale de la editura Cambridge University Press;
 • Se creeaza exact atmosfera de la examen:
 • profesorii evaluatori sunt prezenti pe tot parcursul desfasurarii simularii de examen;
 • se respecta exact timpul de examinare;
 • examenul este sustinut cu un centru de examinare acreditat si nu cu profesorii de la clasa sau din confortul casei fara supraveghere;
 • Este singurul examen care imbina tehnologia cu capacitatea si experienta umana.

*Centrul Eurognosi Romania este acreditat de Cambridge Assessment English sub numarul RO015 sa organizeze examenele Cambridge pentru urmatoarele niveluri: starters, movers, flyers, key, preliminary, first, advanced si proficiency.

De ce sa alegi simularea de la editura Cambridge University Press?

 • Este o simulare reala a examenului Cambridge. Sarcinile de lucru sunt construite in conformitate cu testele oficiale Cambridge.
 • Toate testele folosite sunt publicate de editura Cambridge University Press si respecta intocmai formatul de examen (nivelul de dificultate, timpul alocat fiecarei probe, precum si modalitatea de evaluare).
 • Vei invata sa iti gestionezi emotiile si timpul in mod eficient si sa aplici strategiile de examen.
 • Acesta este un “mock test” (o simulare). Este recomandata sustinerea acestui test inainte de examenul final pentru evaluarea cunostintelor si pentru familiarizarea cu structura si formatul examenului.

Cine se poate inscrie la testare?

Se poate inscrie individual oricine intentioneaza sa sustina un examen Cambridge pentru nivelurile First for Schools, Advanced sau IELTS, indiferent de scoala unde invata sau profesorul cu care se pregateste pentru examen.

Important!

Testarile se desfasoara in fiecare zi de marti sau sambata cu conditia sa se formeze o grupa de minimum 10 elevi. Pentru grupurile de minimum 10 elevi formate din elevii din aceeasi scoala se pot stabili o data si un interval conforme cu programul scolii.

REZERVA-TI UN LOC ACUM!

Cum functioneaza?

 1. Te programezi pentru o testare pentru unul dintre nivelurile First for Schools, Advanced si IELTS.
 2. Ti se confirma inscrierea si achiti taxa de examen.
 3. Te conectezi la ora stabilita, prin Zoom, cu centrul de testare cu care vei sustine proba de examen.
 4. Primesti rezultatele pentru probele de Reading , Listening si Writing in termen de maximum 72 ore. De asemenea, ai posibiitatea sa iti vezi instant rezultatele pentru proba de Reading in contul care ramane deschis vreme de 12 ore;
 5. Pentru o evaluare completa a competentelor, te poti inscrie si la o proba de speaking. Se poate opta pentru proba de speaking  impreuna cu probele de Reading , Listening si Writing sau se poate aplica separat. Proba de Speaking se va desfasura cu profesori acreditati de centrul Eurognosi.
 6. Antreneaza-te, testeaza-ti abilitatile si atinge performanta maxima!

 Recomandam un numar de 3 testari pe an: prima testare dupa primele 2-3 luni de curs, la mijlocul perioadei de curs pentru a stabili evolutia si cu o luna inainte de examen.