Cataloage

collins 2016 catalog

Departamentul ELT este mezinul editurii Collins, care are in spate o traditie editoriala de aproximativ doua secole. Catalogul Collins ELT ofera elevilor, profesorilor si tuturor celor care doresc sa invete limba engleza, o gama vasta de titluri utile, materializate in special in auxiliare didactice: dictionare vesele pentru cei mici, carti de lectura adaptate cu sau fara CD audio, mini-enciclopedii pentru elevi, carti speciale pentru dezvoltarea individuala a fiecarei deprinderi lingvistice, pregatire holistica sau specifica pentru examenele internationale si multe altele, dar si celebrele dictionare Collins Cobuilt.

DESCARCĂ CATALOGUL >>>


 

NATGEO2 2016

In 2011, editura Heinle, divizia ELT a trustului editorial Cengage Learning a creat un parteneriat cu National Geographic devenind de atunci National Geographic Learning, un departament editorial axat pe producerea de materiale ELT cu continut intercuricular, cu puternice componente vizuale si video, cu scopul declarat de a eficientiza invatarea limbii engleze printr-o puternica motivare a elevului si prin reconectarea invatarii la realitate.

Toate titlurile nou publicate de atunci au la baza aceasta conceptie, fie ca sunt simple cursuri, lecturi adaptate sau materiale pentru examene.

DESCHIDE CATALOGUL >>>


 

HELBING 2016

Editura Helbling Languages isi propune sa aduca in peisajul ELT titluri unice. Astfel, Helbling Languages publica titluri de metodica aplicata in domenii mai putin exploatate, cum ar fi: predarea limbii prin intermediul artei, utilizarea tablei interactive, implementarea teoriei inteligentelor multiple sau predarea prin secvente lexicale fixe, pentru a enumera doar cateva.

Desigur, catalogul nu se rezuma la acestea, ci ofera si cursuri de cultura si civilizatie sau de engleza generala, literatura adaptata, materiale fotocopiabile si carti de gramatica.

DESCARCĂ CATALOGUL ELT >>>


GLOBAL-ELT

Editura Global ELT este in intregime dedicata editarii si publicarii de materiale de pregatire pentru sustinerea examenelor lingvistice internationale, astfel incat catalogul Global ELT ofera o gama impresionanta de teste si carti de pregatire pentru aproape tot ce inseamna certificare lingvistica in limba engleza, de la examenele Cambridge si IELTS, la BULATS, ETS (TOEFL si TOEIC), City & Guilds, Trinity, EDI, ESB, Pearson si pana la examenele Michigan.

DESCARCĂ CATALOGUL >>>

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa