info

Contact

T: +4(0) 021 310 88 89
T: +4(0) 021 310 88 91
F: +4(0) 021 310 88 81
E: fedu@fedu.ro
program

Program

luni - vineri: 9:00 - 18:00
sambata 9:00 - 13:00
loc magazin

Magazin

010661, Bucuresti, sector 1, bd. Lascar Catargiu, nr. 14, parter

Cataloage

delta-2016-catalog

Delta Publishing este o editura tanara, dar cu un portofoliu de titluri extraordinare. Echipa acestei edituri se remarca prin creativitatea cartilor sale si prin caracterul lor profund practic si aplicat. Astfel, cartile pentru examene, dar si cele de metodica, precum si titlurile business sunt altfel decat cele cu care ne-a obisnuit traditia invatarii limbii engleze. Nu este o surpriza ca titlurile Delta Publishing sunt mereu nominalizate si deseori premiate de forurile de evaluare a materialelor pentru predarea limbii engleze.

DESCARCĂ CATALOGUL >>>


 

collins 2016 catalog

Departamentul ELT este mezinul editurii Collins, care are in spate o traditie editoriala de aproximativ doua secole. Catalogul Collins ELT ofera elevilor, profesorilor si tuturor celor care doresc sa invete limba engleza, o gama vasta de titluri utile, materializate in special in auxiliare didactice: dictionare vesele pentru cei mici, carti de lectura adaptate cu sau fara CD audio, mini-enciclopedii pentru elevi, carti speciale pentru dezvoltarea individuala a fiecarei deprinderi lingvistice, pregatire holistica sau specifica pentru examenele internationale si multe altele, dar si celebrele dictionare Collins Cobuilt.

DESCARCĂ CATALOGUL >>>


 

NATGEO2 2016

In 2011, editura Heinle, divizia ELT a trustului editorial Cengage Learning a creat un parteneriat cu National Geographic devenind de atunci National Geographic Learning, un departament editorial axat pe producerea de materiale ELT cu continut intercuricular, cu puternice componente vizuale si video, cu scopul declarat de a eficientiza invatarea limbii engleze printr-o puternica motivare a elevului si prin reconectarea invatarii la realitate.

Toate titlurile nou publicate de atunci au la baza aceasta conceptie, fie ca sunt simple cursuri, lecturi adaptate sau materiale pentru examene.

DESCHIDE CATALOGUL >>>


 

HELBING 2016

Editura Helbling Languages isi propune sa aduca in peisajul ELT titluri unice. Astfel, Helbling Languages publica titluri de metodica aplicata in domenii mai putin exploatate, cum ar fi: predarea limbii prin intermediul artei, utilizarea tablei interactive, implementarea teoriei inteligentelor multiple sau predarea prin secvente lexicale fixe, pentru a enumera doar cateva.

Desigur, catalogul nu se rezuma la acestea, ci ofera si cursuri de cultura si civilizatie sau de engleza generala, literatura adaptata, materiale fotocopiabile si carti de gramatica.

DESCARCĂ CATALOGUL ELT >>>


GLOBAL-ELT

Editura Global ELT este in intregime dedicata editarii si publicarii de materiale de pregatire pentru sustinerea examenelor lingvistice internationale, astfel incat catalogul Global ELT ofera o gama impresionanta de teste si carti de pregatire pentru aproape tot ce inseamna certificare lingvistica in limba engleza, de la examenele Cambridge si IELTS, la BULATS, ETS (TOEFL si TOEIC), City & Guilds, Trinity, EDI, ESB, Pearson si pana la examenele Michigan.

DESCHIDE CATALOGUL >>>

Partenerii noştri

delta-publishing-logo
Scholastic logo korvonallal
oxford university press logo korvonallal
learning resources logo korvonallal
holland publishing korvonallal
global elt logo korvonallal
dk logo korvonallal
CYP logo korvonallal
cambridge university press logo korvonallal
Berlitz logo korvonallal
autumn publishing logo korvonallal
ngl logo korvonallal
Wordsworth-Editions logo 1
ladybird logo korvonallal
helbling languages logo 1
penguin logo korvonallal
collins elt logo 1

© 2014 Carti Engleza. Toate drepturile rezervate. Catre ANPC

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa