Livrare

PROCESARE COMENZI

Confirmarea comenzii se va face exclusiv prin e-mail. Veti fi contactat telefonic, doar in cazul in care comanda a fost plasata incorect. In cazul platilor online, comenzile vor fi expediate numai dupa ce plata a fost confirmata de platforma de plati electronice, iar in cazul platilor prin virament bancar, comenzile vor fi expediate numai dupa ce banii au fost transferati in contul firmei.

Comenzile efectuate vineri, dupa ora 13.00, vor fi procesate si implicit expediate in cursul zilei de luni. Taxele de transport variaza in functie de valoarea comenzii si modalitatea de livrare aleasa.

MODALITATE DE LIVRARE

Ridicare din librarie
Cheltuieli de transport: Acest serviciu este gratuit.
Adresa: Fischer International, bd. Lascar Catargiu nr. 14, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.310.88.89 sau 0755-048883
Termen de procesare: Comanda este procesata in 24-72 de ore. Comanda va fi confirmata prin email sau telefonic.
Important:

Cartile prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Plasarea comenzii nu reprezinta o garantie a faptului ca produsele sunt disponibile in librarie. Acestea fac parte din portofoliul librariei si se pot gasi in stocul curent sau pot fi comandate de la furnizorii externi.

Este important de retinut faptul ca pentru a ridica o comanda din librarie este necesar sa asteptati confirmarea din partea unui operator Fischer International.

Curier rapid (standard)
Cheltuieli de transport: 24 lei - pentru comenzi mai mici de 399 lei.
GRATUIT - pentru comenzi mai mari de 400 lei, cu exceptia ofertelor speciale
Zona de acoperire: Serviciul este disponibil numai in zona de acoperire a curierului. Daca localitatea nu se afla in zona de acoperire a curierului se vor percepe taxe in valoare de 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar.
Termen de procesare: Comanda este procesata pentru a fi predata curierului in 1-3 zile. Acest termen se poate prelungi daca comanda a fost plasata incorect si necesita reconfirmare telefonica.
Termen de livrare: Coletul este livrat in 24 – 48 de ore din momentul in care este preluat de curier. Acesta este un serviciu externalizat, prin urmare Fischer International poate sa garanteze ziua in care comanda este predata curierului, dar nu si ziua in care aceasta este livrata.
Curier rapid (premium)
Cheltuieli de transport: 49 lei - pentru toate comenzile care cantaresc mai putin de 5 kilograme.
Zona de acoperire: Serviciul este disponibil numai in Bucuresti si Ilfov.
Termen de procesare: Comanda este procesata pentru a fi predata curierului in 24 de ore. Acest termen se poate prelungi daca comanda a fost plasata incorect si necesita reconfirmare telefonica.
Termen de livrare: Coletul este livrat in 24 – 48 de ore din momentul in care este preluat de curier. Acesta este un serviciu externalizat, prin urmare Fischer International poate sa garanteze ziua in care comanda este predata curierului, dar nu si ziua in care aceasta este livrata.
Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa