Jules Verne

Jules Verne

6 titluri

Lista Tabel

6 Articol(e)

 1. 20,000 Leagues Under The Sea
  22,00 RON

  Dr Aronnax, reputat om de stiinta francez, porneste intr-o expeditie ce are ca scop prinderea unui enigmatic monstru marin pentru ca in cele din urma sa il descopere in locul acestuia pe Nautilus, o lume plutitoare autosuficienta, construita de capitanul sau la fel de enigmatic, Nemo.

 2. Around The World In Eighty Days
  22,00 RON

  O cursa contra cronometru pentru salvarea reputatiei si a averii, Ocolul pamantului in 80 de zile este in acelasi timp un roman de aventuri amuzante si incitante, dar si un roman de calatorie dintr-o perioada apusa.

 3. Journey To The Centre Of The Earth
  22,00 RON

  Cand un profesor excentric intra in posesia unei carti vechi, o ghicitoare de pe o bucata de pergament impachetat cu grija si ascuns intre paginile ei ii trimite pe el si pe nepotul sau intr-o aventura unica.

 4. Around The World In 80 Days / Five Weeks In A Balloon
  22,00 RON

  Acest volum contine 2 dintre cele mai cunoscute si apreciate povesti de calatorie: Around the World in Eighty Days and Five Weeks in a Balloon.

 5. From The Earth To The Moon & Around The Moon
  22,00 RON

  In From the Earth to the Moon si Around the Moon, Jules Verne a transformat fantezia veche a razboiului spatial intr-o posibilitate tehnologica credibila – un vis de inginerie pentru epoca industriala.

 6. Mysterious Island
  22,00 RON

  In Insula Misterioasa un grup de oameni scapa din inchisoare in vremea razboiului civil american cu ajutorul unui balon furat.

Lista Tabel

6 Articol(e)

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa