Fischer International

Fischer International este un centru de carte de limba engleza infiintat in anul 2006. Suntem in totalitate dedicati celor implicati in predarea si invatarea limbii engleze si dorinta noastra este sa le punem la dispozitie cea mai mare varietate de materiale didactice.

Credem cu tarie ca un element important in invatarea unei limbi straine de foarte larga circulatie sunt cartile si dictionarele de calitate, fara greseli de tipar sau de continut, fara erori informative si mai ales de cat mai mare actualitate.

foto-fischer-international-18-resize2

Suntem permanent conectati la sistemul de educatie de stat si privat din Romania si la cerintele reale ale acestuia in materie de suport didactic, de la segmentul pre-alfabetizat si pana la domenii de specializare pentru adulti. De asemenea, suntem la curent cu cele mai noi metode de predare si abordare a invatarii, ceea ce ne permite sa facem selectii de titluri nu numai noi, dar si adecvate situatiilor locale.

Echipa Fischer International este formata din oameni dedicati si implicati, calificati la catedra, precum si din pionieri ai marketingului de carte de limba engleza, cu experienta indelungata in domeniu. Ne putem mandri cu o buna cunoastere atat a produselor, cat si a pietei, ceea ce ne permite sa ii ajutam pe cei interesati sa faca alegerile cele mai bune in materie de achizitie de cursuri de limba engleza, fie ca sunt elevi, studenti, adulti care studiaza individual, parinti sau profesori.

Libraria Fischer International

Sediul nostru este amplasat foarte convenabil, la cateva sute de metri de Piata Romana, intr-o cladire istorica de pe bulevardul Lascar Catargiu, pe partea dreapta in directia de mers spre Piata Victoriei. Aici va asteptam sa rasfoiti titlurile care va intereseaza intr-un ambient primitor. Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa selectionati si sa identificati titlurile dorite dintre sutele de titluri posibile, dupa care va puteti scufunda intr-un fotoliu confortabil sa le rasfoiti in tihna si sa hotarati care se potriveste cel mai bine intereselor dumneavoastra.

foto-fischer-international-04-resize2

Puteti oricand rezerva titluri in vederea consultarii la numarul de telefon fix, astfel incat, atunci cand veniti la noi, ele sa va astepte gata selectionate.

Oferta noastra

Politica noastra comerciala are la baza principiul sinceritatii si pe cel al corectitudinii. Noi va sfatuim, dumneavoastra faceti alegerea. Va invitam sa rasfoiti si sa va informati corect inainte de a cumpara. Pentru clientii fideli am dezvoltat un sistem de bonusuri si reduceri si, in general, incercam sa venim in intampinarea dorintei de a face educatie de calitate prin oferte speciale toamna si in alte perioade cheie pentru achizitii, dupa cum incercam sa oferim si alte facilitati din dorinta de a sustine o educatie de calitate.

foto-fischer-international-09-resize2

Suntem singurul centru de carte care, de ani zile, in oferta de toamna am inclus pachete gratuite de carti de lectura pentru toti cei care achizitioneaza manuale de la noi. Suntem singurul centru de carte care ofera lectii demonstrative la cerere pentru utilizarea cartilor pe care le comercializam, fie ele simple carti, carti cu suport media sau materiale pentru tabla interactiva.

Programe de perfectionare pentru profesori

Centrul nostru de carte organizeaza anual din 2008 o conferinta internationala pentru profesorii de limba engleza, oferindu-le astfel prilej de a-si actualiza informatiile si de a cunoaste si de a dialoga cu alti colegi din tara, cu persoane din sistemul de conducere si management al invatamantului romanesc, dar si cu autorii cartilor noastre, cu directorii editurilor care le publica, cu formatori nationali si internationali de calibru.

Periodic, organizam seminare de informare metodica in toate judetele, astfel incat toti profesorii sa aiba acces la oferta noastra. Seminarele Fischer International sunt intotdeauna sustinute de formatori internationali sau chiar de autorii cartilor.

foto-fischer-international-27-resize2

Echipa Fischer International sustine invatamantul de calitate si pentru aceasta, incercam sa cuprindem in oferta noastra cursurile cele mai noi, nu numai de engleza generala, dar si de engleza pentru afaceri sau pentru alte domenii de specializare cum ar fi dreptul, ingineria, medicina si multe altele, alaturi de cele mai performante dictionare si alte resurse bine documentate. In pofida tuturor impedimentelor de orice natura , experienta ne-a aratat ca tot mai multi parinti, copii si cadre didactice au inteles ca nu se poate obtine progres sau performanta in educatie in orice conditii.

Parteneri

Centrul de carte Fischer International promoveaza titluri ale unor edituri celebre, care reprezinta standarde mondiale in domeniu, precum Cambridge University Press si Oxford University Press. Acestea nu sunt doar simple edituri, ci edituri universitare, integrate institutiei educationale care le-a dezvoltat si care contribuie la titlurile publicate. Mai exact, o carte de limba engleza publicata de aceste edituri are in spate o echipa editoriala complexa, de autori, specialisti in psihologia invatarii si predarii, in psihologie umana, sociologi, antropologi.

foto-fischer-international-12-resize2

Nici o carte nu este tiparita fara un studiu prealabil de piata si fara a fi pilotata pe esantioane reprezentative de elevi si profesori. De multe ori, cartile destinate invatarii de masa, sunt rezultatul unor studii prealabile si consultarii indelungate cu profesori de pe tot mapamondul. Fischer International sustine aceste studii prin coordonarea administrarii lor in Romania. O carte Cambridge University Press sau Oxford University Press nu este o simpla carte, este un instrument complex, cu certificate de calitate si de garantie.

Un loc special in portofoliul nostru il ocupa editura National Geographic Learning, care a adus in materialele sale continutul real. Cu alte cuvinte un curs de limba engleza nu mai este doar un curs de limba, ci si o sursa de informare documentara despre lumea in care traim, in toata diversitatea si complexitatea sa. Materialele editurii National Geographic Learning vin echipate cu suport DVD, ceea ce aduce un plus major de eficienta in invatare. Documentarele National Geographic au fost prelucrate si adaptate astfel incat sa fie accesibile si sa slujeasca celor care invata limba engleza, indiferent de nivelul lor de abordare. La finalul unui astfel de curs, pe langa cunostintele de limba, cel ce l-a parcurs a achizitionat si o imensa cantitate de informatie culturala, tehnica, stiintifica sau de orice alta natura.

foto-fischer-international-20-resize2

Pe langa acesti mastodonti editoriali, in oferta noastra veti gasi si edituri de anvergura mai mica, dar cu produse deosebit de valoroase. Helbling English este o casa editoriala care are in centrul atentiei profesorul de engleza si necesitatile sale curente de predare diversificata si adaptata cerintelor elevilor. In catalogul acestei edituri predomina cartile de metodica aplicata, inclusiv cele pentru utilizarea la clasa a tehnologiilor de ultima generatie, cum ar fi tabla interactiva.

Printre colaboratorii nostri se numara si tanara ramura ELT a editurii Collins, cu un variat catalog de produse noi, fie cursuri, fie materiale pentru examene sau literatura adaptata. Este cunoscuta seria de lectura prescurtata cu audio CD care contine aproape toate romanele Agathei Christie.

Ne face o deosebita placere sa putem oferi celor interesati cat mai multe si mai variate materiale de pregatire in vederea obtinerii certificatelor de competenta lingvistica recunoscute international. De aceea, pe langa marile edituri care ofera materiale in acest sens, am dezvoltat o colaborare speciala cu o editura care produce numai astfel de materiale, respectiv Global ELT. Un supliment de diversitate in oferta noastra.

foto-fischer-international-24-resize2

Acestor edituri specializate, le-am alaturat marii publicisti de literatura universala in limba engleza, in speta Penguin cu celebrele sale colectii de clasici si clasici moderni si Wordsworth care ne propune un vast catalog de literatura engleza clasica si de literatura universala clasica in traduceri exceptionale in limba engleza.

Pentru cei mai mici clienti care studiaza limba engleza, pentru parintii lor si pentru dascalii care le indruma primii pasi in limba engleza, am pregatit jocuri interactive, carti cu abtibilduri, carti cu activitati atractive pentru varsta lor, CD-uri audio si carti cu povesti, cantece si poezii de la foarte multe edituri care sunt mai putin cunoscute pe plan international, dar care au dobandit girul calitatii in tara de origine, tara a carei limba oficiala este limba engleza.

Preocuparea noastra de a oferi materiale didactice competitive, eficiente si performante face ca echipa noastra sa fie mereu in alerta si in cautarea de furnizori de astfel de materiale, indiferent cat de departe sau de aproape se situeaza geografic. Acceptam cu bucurie sugestiile clientilor nostri si le raspundem punctual solicitarilor.

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla Visa